E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Сряда, 20 Септември 2017 12:01

Специални мерки за безопасност на концерта на Девин Таунзънд


Дългоочакваният момент наближава - този петък, сензационният   Девин Таунзъндще се представи за първи път на живо у нас.

Рекорден брой публика ще изпълни Античния театър за първото посещение на 'Лудия канадец'.

За тяхна Сигурност и удобство ще бъдат отворени всички входове на театъра (ВИЖТЕ СХЕМАТА) както следва:

Горе (откъм стария град) - номерирани от 1 до 5 и Долу - вход 0 (откъм църквата Св. Марина).

Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:00 - концертът започва в 20:00, като всеки притежател на билет ще може да влезе само през съответния вход за СВОЯ СЕКТОР.

СХЕМАТА (която е на английски поради големия брой фенове от чужбина), ще бъде отпечатана във всичките си цветове и закачена на всички входове, чийто номера ще се виждат отдалече. При евентуални проблеми, молим да се обърнете към многобройните ни стюарди.

ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) - за тях е предназначен специалният вход на театъра - намира се горе, между входове №1 и №2 (няма го на схемата). Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните ни стюарди или да се свържат с нас на специалния телефон 0888 431-555.

ТЕКСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА И ПОД СХЕМАТА:    

http://www.radiotangra.com/webroot/files/image/news/DEVIN_%D0%A1%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0%20%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%80_web.jpg

Последни билети ще откриете в системата на Eventim.bg - ето тук.

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

ДЕЦА до 7 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD - ТУК. 

В Античния театър НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
- професионални камери и фотоапарати;
- чадъри (помислете за дъждобрани);
- прътове за знамена;
- обемисти сакове;
- напитки;
- хладни и огнестрелни оръжия;
- лица в неадекватно състояние.

ВНИМАНИЕ:

- Зрители НЯМА да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета.
- Театърът НЕ РАЗПОЛАГА с ГАРДЕРОБ - молим да се съобразите с това предварително (не носете обемисти сакове и фотоапарати)!

ДОПЪЛНИТЕЛНО:
- Освен регулярните тоалетни, в Античния театър ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на рекордния брой зрители.
- В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки...

ОХРАНАТА и СТЮАРДИТЕ:
Обръщайте се към тях и при нужда от медицинска помощ, съседи по място с "чалга" поведение и други. Охраната и стюардите са с нас на този концерти, за да ви помагат и пазят.

ДЕВИН ТАУНСЪНД и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта, а във втората ще бъде представен легендарният албум 'Ocean Machine' по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК световен музикален форум Sounds Of The Ages.