E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 19 Май 2017 19:24

Какво ни се случва по време на 7-годишните цикли?

 

Често говорим за това, че на 7 години обикновено ни се случват някакви промени. Този факт още от древни времена е забелязан от учените. Става въпрос за 7-годишните цикли, през които минаваме всички от раждането до смъртта си, независимо от зодия, дата на раждане, име или фамилия.

 

7-годишният цикъл започва от деня на раждане, след това отново като навършим 7 години, после 14, 21, 28, 35, 42 и т.н. Така, например, ако сме на 25, значи се намираме в петата година от 7-годишния цикъл. Ето какво трябва да знаем за всяка една година от него:

 

Първата година на цикъла е под влиянието на Марс

 

Това е времето, в което трябва да подобрим физическата си издръжливост, да станем по-силни, да се отървем от дадено заболяване. Периодът е идеален да започнем активен спорт и дори да участваме в състезания. Но също така ни подлага на риск от израз на агресия и прибързани действия.

 

Втората година от цикъла се управлява от Сатурн

 

Това е времето да охладим страстите и да анализираме грешките, които вече сме допуснали. Да натрупаме мъдрост и поуки на базата на размисъла върху своите прибързани постъпки. И да бъдем готови за големи контрасти! Нещо, в което така силно сме вярвали, може да се окаже вече абсолютно неприемливо за нас.

 

Третата година е под влиянието на Меркурий

 

Сега е времето да разширим кръгозора и контактите си, да общуваме повече, да се научим да разбираме хората. Да бъдем спокойни, разумни, но най-вече, да приемаме другите дори с недостатъците им. Годината е чудесна за нови бизнес взаимоотношения, както и да направим следваща крачка в интимните си връзки.

 

Четвъртата година от цикъла е белязана от Слънцето

 

Сега всичко ще бъде "осветлено" и ние ще разберем много истини за себе си, но и за хората около нас. Ще осъзнаем истинските си желания и цели, кои са ни наистина приятели и кои трябва да оставим в миналото. Кои сме ние, защо сме тук и какво ни прави щастливи!

 

Петата година се управлява от Юпитер

 

Човешкото съзнание трябва напълно да узрее, използвайки знанията, научени през годината на Слънцето. Физическата активност намалява за сметка на интелектуалната. Трябва да се стремим към нови знания, но има и опасност от прекалено залитане по философски мисли и мъдрости, които да ни попречат, вместо да ни помогнат. Макар че е време за съзряване, това е и най-опасният период, в който могат да се вземат грешни решения, да не кажем фатално грешни. Както и да се направят погрешни изводи. Трябва много обективно да търсим своята златна среда между духовното и практичното.

 

Шестата година е подвластна на Луната

 

Човек се чувства леко уморен психически. И става по-чувствителен. Търси зареждащи емоции, нежност, любов. Обижда се лесно, плаче често. Това е времето, в което обикновено се вслушваме в интуицията си, а не следваме философските насоки от предната година. Трябва да си позволим повече свобода на действията, които винаги да са съобразени с желанията ни. Ако ни се пътува, нека пътуваме, ако ни се пее, нека пеем, ако сърцето ни е празно, нека потърсим нова любов.

 

Седмата и последна година от цикъл е управлявана от Венера

 

Много забавления, много емоции, но и голяма продуктивност предстоят. Това е периодът, през който можем да създадем шедьовър в изкуството, бестселър, велика идея, да изпъкнем с най-големите си таланти и да покорим сърцата на хората. Да намерим своята истинска любов. Това е година на вълнения и емоции. И хубавото е, че повечето от тях са положителни! /lifestyle.bg