E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 12 Април 2016 20:53

Много конфликти и събития от миналото, ще напомнят за себе си през април

 

 

ХОРОСКОП АПРИЛ 2016

Атмосферата през този месец е оцветена от множество емоции и напрежение. Много скривани конфликти и събития от миналото, ще напомнят за себе си, особено след  18.04, когато Марс навлиза в ретроградната си фаза, както и Плутон.
Ще се сложи край на много илюзии и истината ще излезе наяве. Много потискани чувства ще излязат на повърхността и ще има възможност да бъдат изживяни, преосмислени и осъзнати.

Силни звездни конфигурации, показват много промени, водещи до необходимост от реформа на ценности и начин на живот. Важни трансформации в мисленето и комуникациите. 
Необходимо е да бъде осъзнат прехода към Новата Епоха на хуманност, единство и сътрудничество, Епохата на Любовта.

Ще има изненадващи събития и промени в сферата на финансите и изкуствата. Много добри дни за културата и разгърнат творчески потенциал.
Да не се започват нови финансови и бизнес проекти, ако не е спешно и важно. Показателни аспекти за различни изменеия в климата, при които може да има опасност от наводнения в някои части на Земята.

Очертава се начало на поврат в международните отношения, като постепенно всяка държава ще се капсулира в собствените си граници, заради националния интерес. Криза по отношение на миграцията и засилване на миграционния поток.
Времето след средата на месеца е подходящо за размисъл и равносметка. Да се внимава с техника и да се шофира внимателно.

ОВЕН
Уважаеми Овни, за вас е време за промяна. Започвате нов и вълнуващ период във всички области от живота ви. Съветът ми е да бъдете последователни и по-малко емоционални. Много от вас ги очаква нова романтична връзка.

ТЕЛЕЦ
Уважаеми Телци, този месец ще бъде с акцент върху вашата работа и проекти. Особено онези от вас, които се занимават с туризъм, комуникации и търговия ще имат успех. Поучете се от уроците на миналото и продължете напред с усмивка.

БЛИЗНАЦИ
Уважаеми Близнаци, месец април е успешен за вас и ще бъде наситен с много общуване, кратки пътувания и срещи. Ще решавате въпроси, които са свързани с ваши близки, съседи, приятели.

РАК
Скъпи Раци, за вас април е много важен месец за вашата вътрешна промяна и израстване. Много от ценностите ви се променят както и интересите ви. Ще преоткриете себе си и истинските си желания.

ЛЪВ
Уважаеми Лъвове, за вас април е един творчески месец, изпълнен с нова енергия, импулси и приключения. Ще имате възможност да откриете нови приятелства и хобита. Ако се занимавате с изкуство, ще бъдете в апогея си.

ДЕВА
Скъпи Деви, през този месец е важно да бъдете сериозни и да си наложите ограничения. Отложете новите проекти  и сделки за друг период. Важно е, да не се заблуждавате по отношение на различни хора и ситуации.

ВЕЗНИ
Уважаеми Везни, този месец  ще е посветен основно на вашите взаимотношения в личен и професионален план. Ще осъзнаете на кого може да имате доверие и как да продължите напред. Ще имате възможност да се запознаете с нови и интересни хора.

СКОРПИОН
Уважаеми Скорпиони, този месец за вас е месец на положителни промени, когато ще се отворят нови възможнсти и ще може да си отдъхнете, след дълъг период на трудности. Нови възможности за  вас във финансовата сфера. Вие се променяте, както се променят и интересите и хобитата ви.

СТРЕЛЕЦ
Уважаеми Стрелци, този месец ще бъде ключов за вас, особено след 18 април, когато Марс навлиза в ретроградната си фаза във вашия знак. Много потиснати емоции ще излязат наяве и ще имате възможност да уредите стари вазимоотношения. Избягвайте новите начинания и  работа с техника.

КОЗИРОГ
Уважаеми Козирози, през този месец ще вървите нагоре по стълбицата на вашата кариера, като няма да пестите усилия да постигнете желанията си. Необходимо е обаче всичко да става на етапи и да намирате време да оставате насаме със себе си, за да осмислите следващия си ход.

ВОДОЛЕЙ
Скъпи Водолеи, този месец ще е посветен на социални контакти и обществени прояви, където е именно вашата сила. Ще имате възможност да бъдете с вашите приятели и съмишленици. Ще може да осъществите много от желанията си.

РИБИ
Скъпи Риби, този месец ще  навлезете дълбоко в душите си и ще чуете вътрешния си глас. Ще отпаднат много илюзии, които сте градили и ще освободите много сдържани чувства. Много от вас ще се насочат към чужди страни или ще учат чужди езици.

На всички вас, желая щастие, мир и любов!

 

Автор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Астролог ЖОЗЕТА

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

www.astrojozi19.blog.bg