E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 29 Декември 2015 19:40

Никога не вземайте монета от улицата! Ето защо

Виждате монета на улицата и възкликвате: „Късметче!“ Прибирате я в портфейла, за да ви донесе още пари. Да, но според източните суеверия, това е огромна грешка. Щом монетата е загубена, означава, че предишният собственик може би има лош късмет с парите, пише "За жената".

Взимайки монетката, ние взимаме и лошата му карма. Така че, ако не сме сигурни, че милионер е изпуснал монетата нарочно, по‐добре да не я пипаме изобщо.

 

Има още много интересни суеверия и поличби, свързани с парите. Така например, ако даваме пари на някого, не бива да го гледаме в очите, за да не ни върви само на „даване“.

 

Никога не трябва да разваляме пари. Било на бедност! Ако ви трябват дребни, винаги правете покупка и използвайте рестото, не давайте „едра пара за дребна“.

 

За да не нарушаваме обменната енергия на парите, необходимо е винаги да даваме с дясна и да взимаме с лява ръка.

 

А лесните пари не бива да държим дълго в дома си, тяхната енергия е нестабилна и колкото и да не ни се вярва (и иска) може да ни разклати финансово. Ако сте спечелили от игра, получили сте неочаквана сума подарък, изхарчете по‐бързо тези пари.

 

И за финал нещо действително интересно – вечер никога не сядайте, ако масата не е сервирана! След залез слънце, сядането на празна маса значи и празен портфейл.

 

Не бива да държим на масата и празни чаши, чинии, бутилки, купички и т.н. Изобщо „празно да няма“, за да са ни пълни банковите сметки.