E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 12 Февруари 2018 14:11

Какво да правим на Свети Валентин, ако сме сингъл

 

 

Свети Валентин и цялата тази еуфория, която го предшества, могат да се окажат истински кошмар. Дори да сме влюбени до уши, нищо чудно да ни се догади от всички рози, сърца и маркетингови трикове за печалба, използващи нещо толкова свято, като любовта.

 

А ако не сме намерили сродната си душа или поне някого, когото можем да обявим за своя настояща половинка, то със сигурност ни иде да заспим към 1 февруари и да се събудим чак на 15-и. Ние обаче имаме няколко по-добри идеи.

 

Е, да, за да избегнем цялата еуфория, единственото решение е да се барикадираме в дома си или да работим от някое забутано селце, където Свети Валентин викат на собственика на казана за ракия. Но в градската джунгла също може по-безболезнено да отбележим деня, който всъщност не искаме да съществува.

 

Класика в жанра

 

Винаги може да бойкотираме Свети Валентин като американска измишльотина и да се придържаме към родните традиции. А те повеляват да се почерпим с вино за Трифон Зарезан.

 

Независимо дали в домашна обстановка, или в ресторант, важното е да не сме сред всичко онези заблудени романтици, които цяла вечер се държат за ръце и се гледат право в очите.

 

До зори

 

Да, 14 февруари се пада в сряда и на другия ден сме на работа. Но откога не сме си правили експеримента да отидем в офиса "снощни". Дискотеките са места, където мнозина отиват да търсят утеха от самотата. Близостта е неизбежна, контактите се завързват лесно, а флиртовете чест продължават в домашни условия.

 

Не, не казваме, че трябва да сме неразумни и отчаяни в действията си, за които ще съжаляваме на другия ден. Но малко невинен флирт за повдигане на самочувствието никога не е излишен. А, и бурни танци на дансинга.

 

Тежка артилерия

 

Ако сме сред най-големите хейтъри на романтиката и Свети Валентин, а пък сме фенове на твърдата музика, то тогава "Valentine's Day Sucks" в ROCK'n'ROLLA е нашият начин да прекараме 14 февруари. Там със сигурност ще се окажем сред много събратя, които открито ненавиждат Празника на любовта.

 

А организаторите са се погрижили да ни почерпят за този бойкот с безплатни шотове. И както съдбата обича да си прави шеги, нищо чудно на това събитие пък да срещнем някого, благодарение на когото да не мразим чак толкова Свети Валентин през 2019 г.

 

Зрелищно

 

На 14 февруари може да променим представите за празник и да се насладим на спектакъла "Звук и светлина" на крепостта Царевец край Велико Търново. Дори да не сме с половинка, а с приятелска компания, пак ще си създадем красив спомен, а и ще получим вино и сладки като бонус.

 

Ех, мечти, мечти

 

За необвързаните дами, в чието обкръжение са още жени в това положение, са прожекциите на "Петдесет нюанса освободени" на Свети Валентин. Да, вярно, в салона ще има много влюбени двойки. Но по-скоро трябва да съжалим мъжете в тях, отколкото да завидим на жените. Пък и в тъмното няма да ги виждаме.

 

А и малко фантазии за нашия бъдещ перфектен господин Грей няма да ни навредят. Тъкмо ще понаучим и някой и друг нов трик, с който да скрием шапката на мъжа, който има късмета да ни спечели.

 

Идейно

 

Ако сме от по-креативните личности, можем да си спретнем анти-Свети Валентин парти, покрай което със сигурност ще се забавляваме доста. Важното е да сме над нещата и винаги да намираме поводи за усмивки. Пък току-виж някой се влюбил точно в тази усмивка. /lifestyle.bg