Печат на тази страница
Четвъртък, 18 Януари 2018 09:33

Три типа жени, които мъжете трябва да избягват

Американски учени потвърдиха формулата за възрастта на идеалната партньорка на мъжа, изведена още през 1901 година от Макс О'Рел, пише в. "Метро".

 

Той я описа в книгата си "Нейно Кралско Височество жената", в която препоръчва и мъжете да избягват да се женят за три типа жени - по-богати, по-възрастни и по-високи от тях.

 

А ето как се изчислява идеалната възрастова разлика между партньорите:

 

Към половината от възрастта на мъжа се прибавя числото седем и се получават годините на перфектната изгора. Тя може да бъде идеалната брачна партньорка.

 

 

Въпреки че формулата е изведена преди повече от век, тя все още е валидна, коментират днешни спецове-сватовници. Но често мъжете си избират за партньорки доста по-млади жени

 

Потвърждават го ВИП двойките Доналд и Мелания Тръмп, Джордж Клуни и съпругата му Амал, Оливие Саркози и Мери Кейт Олсън. Леонардо ди Каприо почти безотказно търси връзки с дами, с 25 години по-млади от него.

 

 

Правилата често са създавани, за да бъдат нарушавани, но все пак формулата "половинка плюс седем" е един добър старт и ориентир както за мъжа, така и за жената, пише в. "Метро". 

Свързани статии (по етикет)