Октомври 18, 2018

Астро: Засилват се щедростта и великодушието

13 Ян 2018 09:39

Луната e в знак Стрелец, последна фаза.

Носи философска нагласа. Засилват се щедростта, великодушието, решителността. Сега хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите.

 

Всеки иска да се покаже компетентен. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Общувайте с родителите, занимавайте се с децата си. Подходящ момент снаха да общува със свекървата си. Има голям шанс да постигнат единомислие, но само ако не са в голям конфликт. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите дълго време пеша. Да се избягва мазна и тежка храна.

 

26-ти лунен ден започва в 04:38ч. Символ на деня са жабата, блатото. Жабата, както и змеят са олицетворение на мъдростта. Но тази мъдрост не носи никаква полза на човека, тъй като го дебне лъжливата илюзия на собствените му постижения. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят, бърборят напразно, сплетничат. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

 

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и др. чакат тези, които не са предпазливи.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

 

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Диета - Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден, е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

 

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

 

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

 

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно за посещение на църква или храм. /az-jenata.bg

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu