E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 15 Декември 2017 11:40

Когато нещо в брака куца

Бракът е сложна работа. От размяната на халките и заветното "Да" следват труд, компромиси и предизвикателства. Често дори в най-добрите семейства се появяват проблеми.

 

Хората са заети и уморени от много работа, а битовизми и житейски несгоди често ги отдалечават един от друг. Преди да е настъпил моментът, от който връщането назад е много трудно, трябва да предприемете конкретни действия. Ето какви са първите стъпки за спасяването на брака.

 

Секс

 

Ако в леглото ви е станало студено, трябва непременно да го разгорещите. Поемете инициативата, не чакайте. Преглътнете егото си и направете първата крачка, защото интимните ласки са най-добрият, лесен и приятен начин за загърбване на битовизмите и дребните проблеми, които често тровят брака. Освободете се и се забавлявайте. Показвайте сексуалността си. Дори и добре да се познавате с вашия партньор, винаги има нещо, с което да го провокирате. 

 

Смях

 

Животът може да бъде толкова забързан, че лесно да изгубим поглед от това, което наистина е важно. Често се налага да се разкъсваме между работните, семейните и домакинските задължения. Но в този хаос не забравяйте да бъдете спонтанни, да правите забавни неща и да се шегувате помежду си. Подменете угрижената физиономия с усмивка. Не забравяйте, че вие сте като огледало. Ако сте гневни, тревожни или тъжни, най-вероятно такъв ще е човекът срещу вас.

 

Бъдете естествени, но не занемарявайте външния си вид

 

Семейните често са склонни да се отпускат и да предпочитат да лежат на дивана пред телевизора, отколкото да се облекат добре и да излязат с приятели. С напредването на годините килограмите също се трупат и често човек става по-небрежен към външния си вид.

 

Очаквано, една жена полага повече грижи за красотата си, но мъже, не забравяйте, че и от вас се очаква да сте стегнати и силни, което изисква работа във фитнеса.

 

За една жена е хубаво да бъде естествена, но това не включва сиви коси и тотална липса на грим. Ако полагате повече грижи за външния си вид, това ще се отрази на вашето самочувствие и на желанието ви за любов. /lifestyle.bg