E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 20 Ноември 2017 13:15

Най-добрият ден за първа среща

 

Има ли подходящ ден за първа среща? Според преживелите любовни радости (и разочарования) определено има, но той категорично не е петък. Последният работен ден е натоварен с прекалено много очаквания - ако ще излизате тогава, непременно трябва да си прекарате добре. А когато ще се срещате за първи път с някого, няма как да предвидите най-добрия сценария, защото просто не познавате човека срещу себе си. 

 

Освен това рискувате да се озовете в претъпкан бар, където няма да можете говорите спокойно с човека, с когото сте излезли - никак не е романтично, нали? Ресторантът също не е опция - може да се наложи да чакате за маса, а след това и с изпълнението на поръчката си. А да резервирате за първа среща ще изглежда като престараване, нали?

 

Опитните любовчии твърдят, че оптималният ден за първа среща е... неделя. Точно така - вторият ден от уикенда, когато сте отпочинали и оптимистично настроени. И имате шанса да опознаете по-добре мъжа/жената, с които сте излезли. Защото на въпроса: 

 

"Как беше денят ти?" няма да чуете обичайната тирада за работата, а ще се запознаете с любимите хобита на любовния ви интерес. Ако пък срещата се окаже катастрофа, винаги може да се измъкнете елегантно: "Ще трябва да тръгвам - неделя е и трябва да се приготвя за седмицата."

banner728