E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 17 Октомври 2017 07:29

Колежка на Никол Шерцингер от Pussycat Dolls: Не бях в група, а в кръг от проститутки

В разгара на скандала с холивудския продуцент Харви Уейнстейн, който бе обвинен от редица актриси в сексуален тормоз, едно от момичетата от известната момичешка група от близкото минало “Пусикет Долс” буквално взриви мрежата с разтърсващо признание за бившите си колежки.

 

“Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. И междудругото пеехме и бяхме известни, докато всеки, който ни притежаваше, правеше пари“, написа в “Туитър” Кая Джоунс, бивша колежка на Никол Шерцингер, която бе лидер на момичешката група.

 

 

 

Според изказванията на Кая тя трябвало да си прави секс с когото й посочат. Също така тя била предупредена да си мълчи, защото щяла да пострада и да бъден сложен край на крариерата й.

 

“Нашият продуцент прибираше всичките пари. На нас ни плащаха по 500 паунда да седмица. Злоупотребяваха с нас и ни използваха. Факт!”

 

 

 

Като ответна реакция основателят на The Pussycat Dolls определи твърденията на Кая като „отвратителни, абсурдни лъжи“. Колежката й от групата Робин Антин пък заяви, че според нея Кая търси своите 15 минути слава.

 

Кая Джоунс бе част от групата от 2003-та до 2005-та година.