E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 15 Септември 2017 16:06

Романтиката в отношенията подобрява сексуалния живот

 

 

Степента на сексуално удовлетворение пряко зависи от фактора романтизъм, показва ново изследване в САЩ, в което взимат участие 2000 души.

 

Доброволците са отговорили на въпроси, свързани с предпочитанията им в секса. Според техните отговори, желанията им са разнообразни. Все пак някои желания преобладават. Оказва се, че романтиката и ласките се харесваха на почти всички мъже и жени.

 

На тях им се искат повече целувки, милувки, прегръдки и комплименти, както и да се казват приятни неща на партньора по време на секс. Изследователите констатират и друго: много мъже и жени имат различни сексуални фантазии и те могат да ги въплъщават в далечно бъдеще, но рядко са правили това предишния месец или предишната година.

 

Индийски учени пък, твърдят, че масажът възражда романтичните отношения и дори любовта. Според експертите, докосването има важно значение за хората.

 

Специалистите призовават партньорите да си споделят сексуалните фантазии. Това повишава качеството на интимния живот и на отношенията като цяло.