E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 14 Септември 2017 14:33

Дами, ето една причина да изберете непривлекателен мъж

Учени доказаха, че за траен и щастлив брак е нужен непривлекателен мъж, тъй като красавците най-често провалят връзката, съобщава сайтът Лайф.

 

Изследователи от университета на щата Флорида установиха, че най-трайни са браковете между привлекателни жени и некрасиви мъже са най-здрави и щастливи.

Тайната на успеха на подобни връзки се крие в това, че мъжете, чиито жени са значително по-привлекателни от тях самите, всячески се стараят да угодят на своите половинки. Те отрупват благоверните с подаръци, поемат голяма част от домакинската работа и под завивките се опитват да се покажат в най-добра светлина.

 

 

В резултат на всичко това непривлекателните мъже правят съпругите си щастливи, а това е гаранция за стабилен брак.

 

В изследването взели участие 130 двойки с брак около 30 години. Била открита и обратна зависимост. Дамите, които минавали за по-малко красиви от съпрузите си, живеели в постоянен стрес.

 

 

Те се подлагали на свирепи диети, губели много сили за физически упражнения и всячески се стремели да изглеждат по-секси.

 

Мъжете красавци рядко помагали в домашната работа и въобще не се стараели в изграждането на отношенията с половинките си.