E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Събота, 05 Август 2017 20:28

3-те зодии, които са по-лоши, отколкото сте подозирали

Всеки човек може да стане лош, когато брани собствените си интереси и цели. Но има едни 3 зодии, които могат да станат доста по-жестоки от подозираното, ако засегнете нещо важно и скъпо за тях. Всички 12 зодиакални знаци искат най-доброто за себе си и близките си, но тези три наистина се превръщат в злодеи, ако достойнството им е накърнено!

Овен Безкомпромисни, целенасочени и готови да постигнат всичко на всяка цена. Такива са Овните и ако до някаква степен в някои сфери на живота това е добро качество, то отразено в техните близки хора е наистина по-лошо от подозираното

Стрелец  Те са добри с онези, които заслужат уважението им, но са лоши настроени към всички, които умишлено причиняват зло. Стрелците имат усет към хората, които се държат непочтително без причина и именно към тях проявяват безкомпромисната си природа.

Козирог Лоши са, когато не става на тяхното. Козирозите наумят ли си нещо, то трябва да се случи на минутата, иначе стават лоши към всички околни. Те са силни характери, но желанието им да се налагат над останалите може да им изиграе лоша шега.