E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Неделя, 24 Юни 2018 12:21

Андреа с приз за “Най-добър изпълнител от България” и “Най-бляскав Европейски изпълнител”

Безспорно Андреа е изпълнителката, която продължава да прославя името на България със своите успехи,информират от PRofile international. На тазгодшните бляскави музикални награди “En Moda International Awards Night”, които се проведоха на 20 юни 2018 в северната част на Кипър (Кирения) креативната Андреа получи по заслуги своя приз за музикалните си проектипрез годините. Певицата бе отличена с две награди - “Най-добър изпълнител от България” и “Най-бляскав Европейски изпълнител”.
На церемонията по връчването на наградите присъстваха и други популярни изпълнители от различни държави. Сред наградените бяха световноизвестните Otilia, Anda Adam, Mario Joy, Faydee, Claydee, Super Sako и др.
Нашата гордост Андреа очарова публиката пък със страхотно шоу и изпълнение на някои от последните и международни хитове и за пореден път доказа своята популярност по света.
Актуалния и популярен в момента Super Sako от Армения със своя ударен хит Mi Gna
https://m.youtube.com/watch?v=TPjN6N8TgNI
двамата с Андреа ще запишат следващия си нов проект заедно. През септември очакваме звездата с участие в България.
“Винаги съм се възхищавал на невероятната Андреа и нейните супер хитове,които завладяват и продължават да завладяват световната музикална сцена.
Ето днес с това си музикално признание,отново доказва загрижеността към страната ни и невероятната реклама за България.Винаги трябва да сме горди и подкрепяме творци като Андреа,защото труда,енергията и вдъхновението в тази област не са лека задача.” сподели впечатленията си лайфстайл експерта Атанас Лазаров.