E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Четвъртък, 14 Юни 2018 16:13

Красиви жени, опасни игри и страстни обрати в „Тайният живот на манекенките“

 

 

Блясък, красота и изтънченост са само част от хубавите страни в света на модата. Светската суета си има своята тежка цена, която не всеки е склонен да плати и да изпита нейната по-тъмна и доста по-неприятна страна. Voyo.bg представя от 15 юни „Тайният живот на манекенките“.

Всеки ден платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group ще пуска по един нов епизод от сериала, отличен с престижната награда „Еми“. Топ моделът Алесандра Амброзио е голямата звезда в тази бразилска продукция.

В „Тайният живот на манекенките“ едно красиво момиче от провинцията (Камила Кейроз) мечтае да се превърне в успешен модел, но в крайна сметка се включва в опасна проституция, срещайки се с Алекс (Родриго Ломбарди, Радж от „Индия – любовна история“). При внезапен обрат на събитията могъщият и завладяващ бизнесмен се жени за майката на момичето, за да бъде по-близо до дъщерята…

Родриго Ломбарди е бивш волейболист, туристически агент и сервитьор, докато през 1999 г. влиза в актьорските среди, а 10 години по-късно прави бум с ролята на Радж от „Индия – любовна история“.

Камила Кейроз е позната като Луиза от „Горещи пари“, който се излъчва по bTV Lady. Актриса и модел от 14-годишна възраст, живяла е 3 години в САЩ, но се връща в родината си, за да участва в „Тайния живот на манекенките“, където играе първата й роля.

Амброзио се превъплъщава в бивш модел и бивша приятелка на Алекс, която знае всичко за света на модата. Тя е отрицателен герой, който обаче ще изненада зрителите в сериала.