E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Събота, 04 Ноември 2017 15:56

Селена Гомес и Джъстин Бийбър са отново двойка

Три години след раздялата си изпълнителите Селена Гомес и Джъстин Бийбър решиха да дадат на романтичните си взаимоотношения още един шанс. Това съобщи за таблоида "Ю Ес Уикли" близък до двойката, който потвърди и че двамата са решили да станат официално двойка след раздялата на певицата с рапъра Абел Тесфайе, известен с псевдонима си Weeknd.

"Селена и Джъстин са отново заедно. Тя винаги е имала чувства към него", издаде анонимното лице пред медията.

Както БГНЕС припомня, Гомес и Бийбър се влюбиха, когато бяха още тийнейджъри и след постоянни събирания и раздели, двамата решиха, че е крайно време нещата между тях да приключат.

Още оттогава канадецът не крие, че иска отново да спечели сърцето на бившата си възлюбена, но нейното семейство не е във възторг, защото си спомня болезненото й скъсване с Бийбър и емоционалното състояние, в което той я остави.

„Джъстин е отвратителен човек и никога няма да бъде приет отново от нас“, категоричен бе роднина на певицата.

Единствената връзка на Селена след Бийбър беше с Абел Тесфайе, с когото тя тръгна през януари тази година, но преди няколко седмици стана ясно, че двамата вече са се разделили.
Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан в понеделник да излиза рано сутринта от дома на Селена Гомес . Бийбър е излязъл от дома на Гомес в понеделник сутринта, като преди това папараците забелязали бялата кола на 23-годишния певец пред нейния дом в Лос Анджелис. При това Джъстин бе облечен в същото облекло, както предния ден, когато бе забеляза с Гомес във вегетариански ресторант. Напускайки дома на Селена, скандалният певец отиде в супермаркет, където си купи чай. При това той не се криел от папараците. По данни на западните медии последните седем дни Джъстин и Селена били видени заедно най-малко три пъти.

„Джъстин се надява да й върне доверието, за да бъдат отново заедно. Те трябва толкова много да наваксват. Тази година те изясняваха какво ги бе отчуждило, затова не е учудващо, че отново са заедно... Джъстин се промени и стана по-добър като човек и гадже“, разказа източник от обкръжението му.