E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Неделя, 03 Септември 2017 09:32

5 горещи правила за страхотен секс

Доказано е, че с възрастта сексът става все по-добър, защото се залага повече на качеството, отколкото на количеството. Ако искате по-голямо удоволствие в леглото, предлагаме ви няколко съвета, които могат да ви помогнат за това.

Поискайте си това, което ви харесва

Какво е един неловък момент пред това да получите това, което искате. Не се срамувайте да споделите, какво харесвате, за да се насладите на страхотен секс.

Отдайте се на момента

Да се притеснявате дали ще получите оргазъм е най-сигурният начин да не стигнете до него. Когато си мислите, дали ще се случи и дали не правите нещо нередно, вие мислите, а не се отпускате в момента. Съсредоточете се върху прекрасните физически усещания и скоро няма да можете да мислите изобщо, в добрия смисъл.

Колкото повече секс правите, толкова повече ще искате

Много е просто: пресният спомен от хубавите преживявания ще ви накарат да искате още от тях. Но и обратното също е вярно: ако не сте правили секс отдавна, забравяте колко много всъщност ви харесва.

Забравете за графиците – “не правя секс във вторник “, „днес е ден за секс“. Забравете за догмите – “секс довечера “ или “секс само в спалнята“. Не робувайте на навиците и предразсъдъците си и не оставяйте да ви се изплъзне мигът.

Намерете точната позиция

Всяка жена има позиция, в която извлича максимално удоволствие. Намерете вашата. Пробвайте различни варианти, докато не намерите този, който ще ви носи сигурно удоволствие всеки път. /dariknews.bg