E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Неделя, 06 Август 2017 23:54

Главата ви боли, правете секс

От древността е известно, че сексът е полезен за здравето. Учените смятат, че благотворното му влияние се проявява дори при минимум веднаж секс седмично. Сексуално активните хора живеят по-дълго и по-рядко боледуват. Много са полезните свойства на секса, но едно от най-поразителните е болкоуспокояващия му ефект. Пробвайте да прави секс, когато ви боли глава или дори зъб – болката мигом се изпарява. Оздравителният ефект на секса се свързва, първо, със самия полов акт, когато са задействани и работят всички функции в организма на човека. И второ, с положителния психически резултат, който изпитват партньорите по време на интимна близост.

Установено е, че един мъж на средна възраст, който води редовен полов живот (най-малко три пъти седмично) изглежда с 10-15 години по-млад и по-активен от връстниците си. Сексът подобрява паметта, активизира интелектуалния живот на човека. Сексът може да се разглежда и като закаляващо средство. Простудите и грипът подминават сексуално активния човек. Като правите по-често секс, икономисвате пари от пластичния хирург. Три път секс седмично и ще си съхраните зъбите до дълбока старост, косите ви винаги ще блестят, а кожата ви винаги ще стане по-еластична и по-млада. Хората пълнеят, защото губят интерес към секса.

Между другото по време на бурен секс мъжът губи калории не по-малко от един боксьор при трирундов бой. Ако искате да сте без шкембе, по-често се отдавайте на любовните утехи – е, златен олимпийски медал не може да ви се гарантира, но спокойно може да постигнете стройни форми. Ако пък хората правеха секс, вместо да гълтат хапчета, мрачното настроение ще се изпари от тях. Нищо не вдига така жената, както обичащ мъж и як продължителен оргазъм.