E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 25 Май 2018 20:31

Заради специалното светлинно шоу концертът на Графа в Античния театър ще започне в 21.00 часа

Заради специалното светлинно шоу концертът на Графа в Античния театър ще започне в 21.00 часа Заради специалното светлинно шоу концертът на Графа в Античния театър ще започне в 21.00 часа
 
Градът на тепетата е първата спирка от националното турне на любимия бг изпълнител. „Ще изненадаме феновете с визуални решения, които се използват за първи път в България. Ще има интересни версии на познати песни, както и новите ми парчета“, издава част от предстоящото шоу Графа. На 31 май в Пловдив той ще изпълни за първи път на живо и съвместната си песен с Искрата „Неочакван обрат“, чията премиера e на 27 май.
 
 
Концертът в Пловдив ще бъде филмиран, а публиката ще има специално място  в него, обещават още от екипа на Графа. Заради специалното светлинно шоу, концертът ще започне в 21.00 часа, а вратите на Античния театър ще бъдат отворени час по-рано в 20.00 часа.
 
 
На сцената в Античния театър Владимир Ампов ще се появи заедно с музикантите Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa.
 
Останалите градове от националното турне на обичания изпълнител са Бургас (Летен театър, 4 юни), Варна (Летен театър, 5 юни) и София – с два концерта в зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември.
 
Билети за концертите все още са налични в мрежата на Ивентим и в билетните центрове в съответния град.