E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 26 Юни 2018 13:38

Голям хип-хоп концерт слага край на учебната година в Пловдив

 

Мега хип-хоп концерт събира най-големите рап сензации за 2018-та година тази седмица в Пловдив на - Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou. Музикалното зрелище „Нова вълна“, което ще се осъществи за първи път на 30-ти юни от 19:00 часа, ще приеме почти 3000 ученици в спортната зала на комплекс „С.И.²Л.А.“
Организаторите на големия ученически концерт за края на учебната година обявиха само преди няколко дни и още едно име в събитието на годината под тепетата - Dim4ou. Музикалното зрелище, което ще се осъществи за първи път на 30 юни от 19:00 часа ще приеме почти 3000 ученици, а на сцената в новата зала заедно с Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou. Безспорните топ музикални фаворити на меломаните ще забият на една сцена своите брутални хитове, а мястото, където това ще се случи, е повече от комфортно и достатъчно голямо, където на едно място ще купонясват между 3 и 5 хиляди пловдивчани. Подборът от изпълнители не подлежи на коментар – все актуални имена от българския съвременен рап, но нека да вметнем, че тяхното шоу ще бъде съпътствано с осветление и озвучаване на световно ниво!

 

Билетите са пуснати в продажба преди повече от два месеца, като интересът е изключително голям предимно от ученици между 6-ти и 12-ти клас, които са луди по  Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou в мултифункционалната спортна зала към комплекса от ново поколение „С.И.²Л.А.“ (гр. Пловдив, ул. „Тракия“ №50).
Скандално якият концерт на живо ще се осъществи благодарение на екипа на BLING ENTERTAINMENT.

 

Събитието е подходящо за лица под 18 години, а билети за „Нова вълна“ вече са в продажба:
- Сектор А – 15 лв. (12+)
- Сектор Б – 20 лв. (12+)

Може да ги закупите онлайн - https://bilet.bg/bg/events/nova-valna/486, или от обекти в цялата страна, които може да откриете в линка - https://bilet.bg/bg/pages/cash-desks.