E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 21 Юли 2017 13:17

Валериан и градът на хилядите планети и Летовници във Филмови нощи във Филипополис


Пловдивчани направиха своя избор. На 24.07 ще бъдат излъчени две специални прожекции за посетителите на „Филмови нощи във Филипополис“. Първата от 21:10 ще бъде на българския филм "Бензин" с участието на Асен Блатечки, а втората от 23:30 ще бъде на "Последното лице" - режисьорския филлм на Шон Пен с участието на Чарлийз Терон и Хавиер Бардем.

„Филмови нощи във Филипополис“ имат честта да ви поканят на официалната премиера на най-скъпия френски филм в историята на киното – “Валериан и градът на хилядите планети" на режисьора Люк Бесон. По-късната прожекция ще бъде на българската комедия „Летвници“.

От 21:10 ч. почитателите на качественото развлечение ще могат да се насладят на амбициозната продукция „ Валериан и градът на хилядите планети“ с участието на Дейн Дехаан, Кара Делевин, Клайв Оуен и Риана. Филмът е създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори. Действието се развива в далечния XXVIII. Двама космически специални агенти - Валериан и Лорелин се отправят на мисия на удивителния кораб Алфа, дом на стотици хиляди същества от всички краища на Галактиката. Обикновената операция обаче се обръща в подозрително дело, а специалните агенти стават неволни участници в междугалактически

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с българската комедия „Летвници“ с участието на Анета Сотирова, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров и др. Историята разказва за хотел край морето, в който се събира група от случайни гости. Всички искат да преживеят щуро лято. Забавлявайки се с проблемите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.