E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Сряда, 02 Март 2016 17:27

Изтрийте бръчките с най-простата и евтина рецепта

Маска от моркови изтрива бръчките от лицето, а ефектите са видими още след първото използване. Легендата разказва, че рецепти за маски за лице от моркови са открити в Тутанкамоновата гробница, а е известно, че египтяните използвали за балсамиране сок от лимон.

Проста и евтина рецепта

Сварете два до три големи моркови, намачкайте и смесете с 3 - 4 супени лъжици мед. Нанесете върху лицето и оставяте да действа около десетина минути, след което трябва да измиете сместа от лицето с хладка вода.Използва се веднъж седмично, а ефектите са видими след първото използване.

Маска от моркови за намаляване на белези от акне 

Морковите са отлични за намаляване на белезите от акне и премахване на зачервяване на кожата, тъй като са богати на витамин А. Вземете един голям морков и смелете го за да получите хомогенна смес. Ако сместа е рядка можете да добавите малко брашно, за да получите желаната плътност. Нанесете маската на лицето, особено на засегнатите части, оставете да действа около десет минути и измийте с хладка вода.

Против бръчки

За маска против бръчки, имате нужда от моркови, яйчен жълтък и няколко капки зехтин. Смесете всички съставки и нанесете ги на лицето и шията. След час и половина, изплакнете лицето с хладка вода.

За освежаване тена

Смесете един рендосан морков и ябълка. Сместа нанесете на лицето и задръжте около 20 минути. Тази маска ще ви премахне умората и акнето от лицето, а можете да я прилагате всеки ден.

Източник: За жената