E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 06 Юли 2018 13:15

Христо Бонев дари 100 кашона с лакомства за пациентите на УМБАЛ Свети Георги

Христо Бонев дари 100 кашона с лакомства за пациентите на УМБАЛ Свети Георги Христо Бонев дари 100 кашона с лакомства за пациентите на УМБАЛ Свети Георги

По своя дългогодишна традиция футболната легенда Христо Бонев отново дари лакомства за пациентите в УМБАЛ „Свети Георги“. Общо 100 кашона с пакетирани сладки и солени закуски бяха разпределени между 4 клинични звена на болницата: Клиниката по педиатрия и генетични заболявания, Клиниката по детска хирургия, Клиниката по кардиохирургия и Втора клиника по хирургия.

Това е четвъртото за годината дарение от известния спортен деятел и общественик. Предишната „партида“ също включваше 100 кашона с лакомства за всички малки пациенти по случай 1 юни. Преди това Христо Бонев направи дарения по повод националния празник 3 март – 77 кашона, и Цветница – 60 кашона.

Бонев многократно през годината изненадва пациентите на първата пловдивска университетска болница. Персоналът на лечебното заведение и пациентите му изказват заслужена благодарност за неговото последователно и безкористно дарителство.