E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 31 Май 2018 15:59

Празнична програма за 1 юни в двете детски клиники на УМБАЛ Свети Георги

 

Празничен Ден на детето – 1 юни, очаква малчуганите, пациенти в двете детски клиники на УМБАЛ „Свети Георги“ – Клиниката по педиатрия и генетични заболявания в База 1 на бул. „Васил Априлов“ 15А и Клиниката по детска хирургия в База 2, Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66. В организацията на двете тържества участват Комплексът за социални услуги за деца и семейства (КСУДС) на Община Пловдив и Сдружение „Образование и здраве”.

Тържествата стартират в един и същ час – 11:00 ч., и включват основно много игри, забавления и лакомства. В Клиниката по педиатрия и генетични заболявания в 8-а аудитория ще се проведат забавни игри с аниматори, а в Клиниката по детска хирургия концерт ще изнесат ученици на Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ – Пловдив, а Театър „Хенд“ ще гостува с театралната постановка „Страната без остриета” по Джани Родари.

За всички деца са осигурени подаръци от Сдружение „Образование и здраве” и семейство Ягнини. Фирма „Макском“ ЕООД ще подари два велосипеда, а от „Дунапак Родина” АД изнедата ще включва празнични торти.

 

ПРОГРАМА

1 юни 2018 г., петък

11:00 – 12:30 ч.
Детски празник в УМБАЛ „Св. Георги” – Клиника по детска хирургия, 10 етаж, Хирургичен блок, бул. „Пещерско шосе“ №66
Откриване, думи на официалните лица
Постановка „Страната без остриета” по Джани Родари, представена от театър „Хенд“
Представяне на ученици от Национално училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков"
Томбола с награда, осигурена от „Макском“ ЕООД
Подаръци
Почерпка

11:00 – 12:30 ч.
Детски празник в УМБАЛ „Св. Георги” – 8-а аудитория на Клиника по педиатрия и генетични заболявания, бул. „Васил Априлов“ №15А
Откриване, думи на официалните лица
Забавни игри с Иван и Светла, аниматори
Томбола с награда, осигурена от „Макском“ ЕООД
Подаръци
Почерпка