E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Четвъртък, 12 Октомври 2017 10:22

Десет начина за възстановяване на здравето стартират на 14 октомври

Десет начина за възстановяване на здравето стартират в Пловдив от 14 октомври. В рамките на 9 дни пловдивчани ще имат възможността да се запознаят с уникалната методика за оздравяване на световноизвестния учен акад. Мирзакарим Норбеков и да засилят имунитета си в навечерието на зимния период.
Системата на узбекския изследовател е събрала най-ефективните упражнения за възстановяване на физическото здраве и душевното равновесие на човека. В продължение на 9-дневно обучение курсистите задействат процеси на балансиране на дихателна система, опорно-двигателен апарат и зрение, както ендокринната и кръвоносната система. Резултатите се получават още в първите дни на курса, като всеки самостоятелно може да въведе хармония в своето тяло. В подкрепа се включва естествената способност за самовъзстановяване – премахвайки причината, организмът сам се справя с проблемите.
На първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков се отстраняват причини за заболяванията в кратки срокове, като възстановяване гъвкавостта на гръбнака, стартиране на механизма за очистване на организма и на контрола на емоциите, нормализиране функциите на щитовидна жлеза и на половата система. Резултати се получават чрез усвояване на техники за безконтактен автомасаж на вътрешните органи, гимнастика за стави, практики за възстановяване на зрението и вътрешните органи и др.
В методиката си Мирзакарим Норбеков обединява древни знания за природната способност на всеки един от нас да управлява тялото си, да активизира вътрешните резерви на организма и ги съчетава с най-добрите постижения на съвременната наука. Методиката няма аналог в света и е защитена с 18 патента! Повече от 2 милиона са хората по света, преминали курсовете и получили резултат, като са излекували хронични заболявания, възвръщат зрението си и повишават качеството си на живот. Системата на Норбеков работи и за личностно развитие и постигане на цели. Уникалната методика повече от 15 години помага на хората в България да разрешат здравословните си проблеми и да получат емоционална хармония.
Специално за старта на обучението в Пловдив идва треньорът по личностно развитие   д-р Гузал Тажибаева. Повече от 18 години тя е един от водещите преподаватели по тази методика, а неин личен наставник е Мирзакарим Норбеков.
Оздравителното ниво по Системата на акад. Норбеков в Пловдив ще се проведе от 14 до 22 октомври 2017 г. от 18 до 22 часа в конферентната зала на хотел „Реал“.