E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 29 Февруари 2016 15:15

Специалисти посочиха основната причина за импотентността

Написана от

Около 40% от мъжете на възраст 35-40 години страдат от импотентност. Мнозина от тях се срамуват да споделят този проблем с уролога, но слабата ерекция или загубата на ерекция по време на полов акт са достатъчно основателна причина да бъде потърсена лекарска помощ.

Импотентността може да бъде предизвикана от неврологични, ендокринни, съдови, медикаментозни и местни причини, които са органична форма на еректилната дисфункция.

 

Най-често се среща психичната форма, при която проблемите с ерекцията възникват зарадаи психоневрологични особености на мъжа. Стресът и депресията водят до психогенна импотентност. В случая е необходимо медикаментозно лечение.

 

Но има и други 5 причини за нежеланието на мъжа да прави секс с любимата жена, които по нейна инициатива може да бъдат преодолени.

 

 

 

Умора. Той се връща скапан от умора и не може да удовлетвори страстта на жена си. Необходимо е или да смени работата и да се научи да се възстановява бързо. Тя може да се научи да прави няколко пъти седмично масаж на мъжа си. Приятните поглаждния, целувки и пощипвания бързо ще върнат тонуса му.

 

Понижено либидо. Влияние върху това оказват възрастта, вредните навици и някои особености на конкретния мъж. Може би за него секс два пъти седмично е нормално. Ако за вас не е – минавайте на орален секс.

 

Еднообразие. Внесете промени. Спомнети си първите ви нощи. Помислете отново за неочаквани прелюдия и ласки.

 

Порно. Ако мъжът обича да гледа скришом порно, потърсете мнение от специалист, за да се разберат причините. Ако той просто се стеснява да си признае тази слабост, го проагитирайте да правите секс по време на порното.

 

Не му харесва външния ви вид. Започнете да обичате себе си и да отделяте повече време за себе си. Скоро не само той ще търси ласките ви.