E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 12 Юни 2018 15:54

БСП внася вот на недоверие към правителството

Написана от
БСП внася вот на недоверие към правителството бгнес

БСП внася вот на недоверие заради провала на кабинета в сфера "сигурност" и несправянето на МВР с престъпността. Решението е взето на заседание на ръководството на партията. От левицата допълниха, че вече никой не може да приеме сериозно вътрешния министър Валентин Радев.


"Този вот ще бъде внесен самостоятелно и се надяваме на успех. Хората считат, че повече не може да се живее в държава, в която се разстрелват данъчни инспектори, където бизнесмени от Велико Търново намират своята смърт в центъра на София, през летище София влизат граждани, които въобще не са и проверявани, а същевременно искаме да бъдем членки на Шенген. За последните случаи в Ботевград мисля, че всички знаем как правителството е неспособно да гарантира сигурността на гражданите в Република България", посочи Драгомир Стойнев мотивите на левицата.


"Започваме работа по темата "сигурност", готвим мотивите. Считаме, че ще стигнем до успешен край. Повече по този начин в тази държава не може да се живее. Считахме, че като държава членка на ЕС отдавна сме забравили мутренските времена. За съжаление, започваме да си припомняме тези времена", добави още Стойнев.