E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 13 Февруари 2018 06:11

Уникални James Bond награди, на тематичния 007 концерт в Зала България

Написана от
Уникални James Bond награди, на тематичния 007 концерт в Зала България Уникални James Bond награди, на тематичния 007 концерт в Зала България

 

Тази неделя Зала България ще пренесе гостите си в първия по рода си тематичен, филмово-музикален спектакъл. За първи път в България, зрителите ще могат да чуят на живо едни от най-емблематичните саундтрак песни, събрани в един концерт обединяващ над 50 годишна кино поредица. На сцената на най-добрата акустична зала в София, ще се качат пълния състав на Софийска Филхармония, под диригентството на Найден Тодоров. В програмата ще бъдат изпълнени, както легендарни песни на Тина Търнър, Шърли Беси, Гладис Найт, така и едни от най-нашумелите хитове на Адел, Алиша Кийс и Сам Смит в последните години. В българско лице, те ще бъдат пресъздадени от едни от най-големите родни гласове – Рут Колева, Милица Гладнишка, Криста, Боби Косатката, Ягода Тренева, Живко Станев и др. 

Към уникалното музикално изживяване, гостите ще имат шанс да спечелят и уникален, оригинален James Bond мърчандайз. Специално изработени 007 ръкавели и посребрени монети от лимитиран тираж на филмовата поредица, ще зарадват 10 души от публиката с томбола проведена след концерта, на място в Зала България. Всеки един, който желае да участва трябва да пази билета си до края на концерта.

Към момента има малка бройка останали билети на касата на Зала България, Ивентим и Epay, от организацията препоръчват предварително закупуване на билети. Очаква се да бъде обявена втора дата за музикалното събитие в следващия месец.

Потопете се в магията на музиката в една изцяло тематична вечер с много стил и музикални шедьоври, както от класическите така и от най-новите филми за Агент 007.