E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 12 Февруари 2018 09:59

Изверги тренирали на кон, преди да изнасилят Николай с кол

Написана от

Младежите, изнасилили брутално 54-годишния Николай Николов от Косталево, са тренирали гаврата с кон, преди да я приложат върху нещастника. Това съобщи кметът на населеното място Любомир Кръстев.

 

Собственикът на животното обаче се уплашил и отказал да подаде жалба за насилието. Разкритието беше направено в предаването "Ничия земя" по Нова телевизия. Година преди да изнасилят нещастника с дървен кол, тийнейджърите са го събличали гол и са го снимали пред местна кръчма, а след това кадрите били качени във фейсбук.

 

Припомняме, че през януари т.г. състав на Врачанския окръжен съд, председателстван от Мирослав Досов задължи насилниците - 20-годишният Христо Христов, Теодор Иванов, на 17 години и непълнолетният при извършване на деянието Емилиян, да платят 100 000 лева заради физическото страдание, причинено на Николов.

 

В началото на юни 2016 г. тримата тийнейджъри напили с ракия и бира възрастния си съселянин, дали му да пуши дрога и го насилили с дървен кол. Вследствие на гаврата, Николай получил вътрешни травми, а след животоспасяващата реакция на лекарите във врачанската болница бил спасен.