E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 09 Февруари 2018 17:51

Клипът за Председателството като италианска реклама (видео)

Написана от
Предаването "Господари на ефира" разкри множество прилики между рекламния клип на България за Европредседателството, и италианска туристическа реклама Предаването "Господари на ефира" разкри множество прилики между рекламния клип на България за Европредседателството, и италианска туристическа реклама

Предаването "Господари на ефира" разкри множество прилики между рекламния клип на България за Европредседателството, и италианска туристическа реклама.

Българското видео "Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед" беше създадено през 2017 година, за да ни представи пред Европа. Поръчката - за 243 000 лева без ДДС, беше спечелена от "Ди индъстри" ООД на режисьора Димитър Гочев. Автор и сценарист Мирон Крумов. 

 

"Като се разровихме, открихме туристическа реклама на Италия от 2016 година, която много прилича на нашия клип", заявиха от шоуто, което се излъчва по Нова телевизия. 

 

Екипът е установил, че и в двете видеа се разказва за момче и момиче, които се срещат във влак, влюбват се и обикалят - само, че едните в Италия, а другите в България. 

 

"Вижте сами и открийте разликите и приликите", призоваха от "Господари на ефира" и пуснаха сравнителен материал. 

Медия