E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Вторник, 07 Ноември 2017 20:22

Сидеров: Борисов предложи Ананиев за здравен министър и го съгласува с нас

Написана от

Премиерът Борисов предложи финансиста Кирил Ананиев за здравен министър - разбира се, това е негово право. И той съгласува това решение с нас като политически съвет, съобщи пред bTV лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

 

И тримата (Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов) бяхме съгласни, че е по-добре новият здравен министър да бъде финансист, уточни лидерът на "Атака".

 

То вече името се оповести, както виждам - няма никаква тайна около него. Премиерът имаше идеята новият здравен министър да бъде обявен, след като се гласува бюджетът. Както виждам - навсякъде вече се коментира името на Кирил Ананиев, заяви Сидеров.

 

Борисов по-скоро вече се беше спрял на Ананиев. Обсъждано е, ставало е дума за още [кандидатури], но те вече са лекари. Явно тук става дума за смяна на концепцията - да застане финансист. Имаме финансист, бюджетар, който е доказан като кариера, като качества. Най-важните проблеми на болниците са свързани с финансите. Може би по-добрият вариант е след толкова медици, които се изредиха, на поста да застане един мениджър, каза лидерът на "Атака".