E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Неделя, 29 Октомври 2017 14:37

ГЕРБ отвръща на удара: При нас България расте, при БСП - фалира

Написана от

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов свиква разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията, съобщиха от ГЕРБ.

 

На него ще участват членовете на Изпълнителната комисия, министри и депутати от ГЕРБ, а обявената причина за сбирката е "ескалирането на политическия тон и използването на езика на омразата от страна на БСП".

 

"ГЕРБ отказва да приеме и да мълчи пред поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени по време на 49-я конгрес на БСП. А всъщност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните катастрофи и фалитите на държавата ни. Изречените груби неистини от лидерите на БСП, на ПЕС и от различни депутати от червената партия по адрес на ГЕРБ представляват най-агресивна форма на езика на омразата", посочват от ГЕРБ.

 

Според партията, на конгреса БСП се е занимавала само с ГЕРБ, вместо да види ситуацията в собствените си редици.

 

"На последните парламентарни избори българските граждани избраха отново ГЕРБ да управлява страната. Гражданите решиха, че не желаят "алтернативата", която им предлагаха Корнелия Нинова и БСП. Гражданите решиха Нинова да остане в опозиция. Благодарение на тези решения на гражданите, днес икономическата стабилност в страната е налице, страната ни бележи стабилен икономически ръст, чуждестранните инвеститори откриват нови предприятия в България, доходите се увеличават постепенно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в срокове, България е надежден партньор в ЕС и НАТО и българският глас се чува от всички. На тези неща ли предлага отново алтернатива БСП?", пишат още от ГЕРБ.