E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Четвъртък, 10 Август 2017 20:34

Ресторантът с такса празен стол: Ще съдим наглите, които ни клеветят

Написана от

Созополският ресторант Miloz Fish & Grill, който доби национална популярност с таксата "празен стол" заплаши със съд всички "нагли, които сеят лъжи по адрес на заведението".  Това става ясно от публикация на фейсбук страницата на оборотното капанче, която препечатваме без редакция:

 

Шокирани сме от вендетата срещу заведението ни, която се разрази и честно казано - не разбирам защо. Всеки реномиран ресторант по света има такса за минимална консумация или такса "резервация", която обикновено се плаща предварително.

Ние сме най-оборотното заведение в Созопол този сезон - добри цени, страхотна кухня и невероятна гледка! Нормално е да имаме такава такса, но досега не сме я прилагали. В конкретния случай не сме взели пари на клиентите - просто им обяснихме правилата, заради наглото им отношение към персонала.

 

Ръководството на ресторанта няма да търпи издевателства от страна на клиенти спрямо персонала, не изповядваме и теорията на г-н Рагин, че туристите имат неограничени права и ще съдим наглите, които сеят лъжи по адрес на ресторанта.

Благодарим на всички за безплатната реклама, както и за възможността да се говори по същество за проблемите в туризма.

 

В резултат на масираната медийна атака срещу ресторанта, имаме рекордно посещение на страницата от страна на недоброжелатели, но и на много приятели. За щастие, вторите са повече и най-известната маса по Черноморието вече е резервирана и предплатена до края на сезона.

 

За всички, които искат лично да се уверят в правотата ни, пускаме и специална промоция с тристепенно меню и бутилка шампанско “4 стола за 80 лв.”