E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 10 Август 2017 14:20

Брутална сцена от Слънчев бряг: Водят българка на каишка, тя целува краката на господаря си

Написана от

Прехваленият ни курорт Слънчев бряг е на път да се превърне в Мека на извращенията за ужас на порядъчните туристи, сглупили да изберат това място за летния си отдих. На това навежда снимката, изпратена до bultimes.bg от свидетелка на бруталната сцена, напомняща на филма "50 нюанса сива".

 

Нормално е да се запитаме-така ли привличаме туристи и какви хора ще приемат това, което виждат. То е отвратилно,  но явно за Слънчев бряг това е норма.

 

Младата жена доброволно се е подчинила на господаря си и се прави на куче.

 

Даже му ближе краката!

 

Очевидката на сцената е написала под снимката:„Господарят и кучето му! И това доживях да видя на Слънчака. Да отбележа, че бяха българи и не бяха друсани, или пияни.

Постът със скандалните фотографии моментално отприщи гневна вълна от коментари в мрежата. Всички са категорични, че това е пошло и просташко, но никой не крие, че е изненадан, че подобно нещо се случва в Слънчев бряг.   „Изтрещeли навсякъде! Какво да се надява на добро човек, какъв пример, какви родители... каква психика... но и в др= държави има отрепки......”; „ ...В този помиярник какво друго да срещнеш освен помияри... Жалка реалност от нереална държава...” и  „Поредните извращения! Жалко за тези млади хора!”, са само част от мненията, които хората оставят под снимките. Някои се чудят къде е полицията в този момент и защо не реагира.