E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Сряда, 19 Юли 2017 14:54

Пускат утре движението по двете нови пътни връзки на п. в. Плодовитово на АМ Тракия

Написана от

Утре – 20 юли, ще бъде пуснато движението по двете новоизградени допълнителни пътни връзки на пътен възел „Плодовитово“ на автомагистрала „Тракия“ при пресичането с третокласния път III-666 Плодовитово - Оризово. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов ще бъдат на обекта непосредствено преди пускането на движението.

 Строителството на двете връзки на съществуващия пътен възел „Плодовитово“ в посоките Бургас – Оризово /Плодовитово/ и Плодовитово /Оризово/ - София стартира в края на май т. г. С изграждането им се осигурява връзката на транспортните потоци, движещи се по АМ „Тракия“ и АМ „Марица“ от Бургас, Свиленград и София и общините Първомай, Чирпан и Братя Даскалови, както и връзката с път II-66 Плодовитово - Чирпан - Стара Загора.

Събитието утре - 20 юли, е от 10 ч. на пътен възел „Плодовитово“ на АМ „Тракия“./Идвайки от София след бензиностанция OMV се завива вдясно и пътувайки по третокласния път III-666, се достига до новоизградената пътна връзка. Идвайки от Бургас при 166-ти км се завива вдясно и се продължава по новоизградената връзка/.